ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

New nails and coffee.

 
Under pluggandet igår tog jag en paus och fixade nya naglar, förlängde och testade isadoras nya gellack, superbra tycker jag! Riktigt nöjd faktiskt, dessa har ju funnits på marknaden ett tag men populariteten verkar ha ökat och i och med det har utbudet av färger vuxit sig större. Jag förlängde med tippar som vanligt och körde sedan på två tunna lager av en nyhet i gellack sortimentet som är French pink 217 och toppade sedan med toplacket en gång som har heter top coat 210. Meningen är väl egentligen att denna ska kombineras med isadoras french tip lack men jag gillade verkligen den svagt ljust rosa färgen på lacket så körde all in med den! 
 
Vad är då denna spännande produkt egentligen?
Gel Nail Lacquer och Gel Nail Lacquer Top Coat är en reaktiv kombination som tillsammans skonsamt självhärdar och efterlämnar en glossy finish som inte flagnar – ingen UV-lampa behövs. - Awsome och det torkar till och med snabbare än vanligt nagellack vilket man inte kan tro när man läser "självhärdar". 

Viktigt! Applicera i dagsljus. Måste användas i kombination med Gel Nail Lacquer Top Coat. 
Nettoinnehåll: 6 ml/ 0.2 Fl. oz. 
Hypo-allergenisk formula.
Pris: Fr. 89kr/styck.

Torsdag: Frukost och plugg.

 
Godmorgon! 
 
Det här är passionsfrukts vecka känner jag, tredje dagen i rad, denna gång äts den, hittills har det varit skönhetsprodukter med smak av passionsfrukt. Kanske kan passa på att då på en gång tala om att jag för närvarande använder The body shops dusch kräm i passionsfrukts serien!
 
Sitter med mina två artiklar till skolan och försöker förstå vad det är jag håller på med, hard work, work ..
Vad gör ni idag? 
 

Glitter: Spring time.

 
Nog för att jag är medveten om att jag beställde hem mini lack i färgerna som jag skulle döp till mullvad och poppy pink om jag fick! Däremot har jag aldrig sett ett störa läppbalsam (likt lypsyl), det smakar passionsfrukt och är supergott! Mycker passionsfrukt här i bloggen för tillfället, tänker då på inlägget om Eos nyhet igår! 
 
Fick en test på en återfuktande kräm från The body shop också ur serien vitamin E.
Vad tycker ni om färgerna på lacken?