ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

L'Occitane: Triss i handkrämer.

 
Triss i handkrämer från L'Occitane, nummer ett med 20 % sheasmör som även innehåller bland annat honung och extrakt från sötmandel. Tillsammans med en svag doft av jasmin och ylang - ylang blir krämen både lockande och välvårdande. Krämen absorberas snabbt och både skyddar och återställer fuktigheten hos torr och väldigt torr hud. Nummer två även den berikad med sheasmör som ger näring och skyddar händerna. Lämnar huden len och med lätt doft av körsbärsblom. Nummer tre är en mjukgörande goding som är berikad med mandelmjölk och mandelproteiner. Har en lätt formula som återfuktar händerna och lämnar en härlig doft av mandelblommor.
 
Du finner dessa och mer produkter från L'Occitane hos Nordicfeel.se!
* I samarbete med Nordicfeel.se

Glossybox: November 2015.

 
Novembers glossybox bestod av en face gel från maybeauty, läppglans från Lindex, eye roller, en calming face toner samt en ögonpenna från make up store! Jag är halv nöjd och hoppas på en bättre box i december!
 
Vad fick ni i eran november box?

Christmas gifts for me.

 
Jag kan inte säga att jag är svår med julklappar direkt, är helt besatt av lampan Adison från hemtex och med nya nattuksbord från ikea skulle det sitta passa perfekt! En ny doft från Marc Jacobs skulle inte heller vara helt tokigt, vad sägs om den nya doften Decadence? En lyxig och träig doft som öppnar upp med en saftigt topp av italienska plommon, gyllene saffran och sammetslen iris. Hjärtat är en bukett av bulgariska rosor tillsammans med iris och krämiga nyanser av jasmin. Flytande bärnsten, vetiver och varm papyrus trä ger ett intryck av sofistikerad njutning.
 
Nya underkläder är heller aldrig fel, h&m har faktiskt lyckats denna höst/vinter måste jag säga! Lace, lace, lace, baby! Har ni sett föresten att Carolina Gynning har kommit ut med muggar i sin design? Är detta något nytt eller har jag bara missat detta tidigare?
 
Vad önskar ni er själva i julklapp?
Inte långt kvar nu ..