ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Noabay: Get fresh for spring.

 
En galet trött tjej här alltså, tenta veckan är över och alla var sjukt besvikna då tentan var på saker som inte någonsin tagits upp under kursen, otroligt dåligt tycker vi alla! Som gjort för att kugga, hur som helst så hämtade jag ut en härligt paket från TBS idag så det blir en riktigt test helg, här ovan tipsar jag om rengöring från Noabay som faktiskt pinsamt nog legat i mitt badrumsskåp i flera månader .. Say no more .. :-)
 

Naobay Moisturizing Peeling 100ml

 
En återfuktande ansiktsmjölk med naturliga peeling partiklar från Acai palmträdet. Denna ansiktspeeling exfolierar skonsamt huden och tar bort orenheter och döda hudceller. Den hjälper till att reducera uppkomsten av fina linjer i ansiktet genom kombinationen av olivolja*, sheasmör* och sötmandelsolja* och innehåller Gotu Kola extrakt som hjälper till att lugna huden efter peelingen.

98,82 % av ingredienserna är av naturligt ursprung.
29,1 % av ingredienserna är ekologiskt odlade.
Pris: 155kr/st
 

Naobay Protective Shampoo & Shower Gel

 
Kombinerad tvål och schampo tillverkad av naturliga ingredienser som rengör och skyddar huden hela dagen tack vare de lugnande och återupplivande extrakten av Kamomill och Gotu Kola. Det generösa skummet rengör skonsamt samtidigt som hudens naturliga pH-värde bevaras.

99,03 % av ingredienserna är av naturligt ursprung.
11 % av ingredienserna är ekologiskt odlade.
Pris: 145kr/st
*Pressutskick
 
Något märke för just dig? :-)
Comments
En Slags Verklighet

Comment posted

ÄLSKAR Naobay!!

Svar: Ja dom är roligt bra :) vad använder du ur märket?
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply