ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

NIVEA: Daily essentials blemish prone skin.

 

Nivea daily essentials blemish prone skin

 

Jag fick äran att få hem och testa denna nya serie från Nivea och den är speciellt utvecklad att vårda huden under till exempel stressade perioder eller när den är utsatt för olika typer av yttre omständigheter. Serien innehåller en Cleansing gel, Purifying toner, Wash scrub och Mattifying Gel Cream som tyvärr inte rymdes i bilden då den är i min necessär! :-)

 

Stay Clear Purifying Toner är ett uppfräschande ansiktsvatten och har en mattande effekt utan att torka ut. Pris: 65kr/150ml // Clean Deeper Daily Wash Scrub är en lätt skrubb som hjälper till att öppna upp porerna. Pris: 70kr/200ml // Wash Off Effective Cleansing Gel som en effektiv daglig rengöring. Pris:65kr/200ml // Control Shine Mattifying Gel Cream som är en gelcreme som mattar ner den feta känslan i hyn utan att täppa igen porerna. Pris: 80kr/50ml.
 
 
 
Jag gillar denna serie, jag har så svårt för att hitta något som passar min hy, då den är fet, torr och känslig på samma gång, denna serie fungerar än så länge, dock får jag fylla på med en fuktkräm under dagen på dom torrta partierna i ansiktet!
 
*Pressutskick
Vad tror ni? Spännande serie? :-)

Noabay: Get fresh for spring.

 
En galet trött tjej här alltså, tenta veckan är över och alla var sjukt besvikna då tentan var på saker som inte någonsin tagits upp under kursen, otroligt dåligt tycker vi alla! Som gjort för att kugga, hur som helst så hämtade jag ut en härligt paket från TBS idag så det blir en riktigt test helg, här ovan tipsar jag om rengöring från Noabay som faktiskt pinsamt nog legat i mitt badrumsskåp i flera månader .. Say no more .. :-)
 

Naobay Moisturizing Peeling 100ml

 
En återfuktande ansiktsmjölk med naturliga peeling partiklar från Acai palmträdet. Denna ansiktspeeling exfolierar skonsamt huden och tar bort orenheter och döda hudceller. Den hjälper till att reducera uppkomsten av fina linjer i ansiktet genom kombinationen av olivolja*, sheasmör* och sötmandelsolja* och innehåller Gotu Kola extrakt som hjälper till att lugna huden efter peelingen.

98,82 % av ingredienserna är av naturligt ursprung.
29,1 % av ingredienserna är ekologiskt odlade.
Pris: 155kr/st
 

Naobay Protective Shampoo & Shower Gel

 
Kombinerad tvål och schampo tillverkad av naturliga ingredienser som rengör och skyddar huden hela dagen tack vare de lugnande och återupplivande extrakten av Kamomill och Gotu Kola. Det generösa skummet rengör skonsamt samtidigt som hudens naturliga pH-värde bevaras.

99,03 % av ingredienserna är av naturligt ursprung.
11 % av ingredienserna är ekologiskt odlade.
Pris: 145kr/st
*Pressutskick
 
Något märke för just dig? :-)

Glossybox: April 2015.

 
Sedan 2011 och starten av Glossybox har de alltid haft en tradition att ha "vårstädning" som tema för april. "spring beauty fix" är månadens tema. Som ni förstått blir detta min sista glossybox då varken boxarna eller företaget håller måtten längre och jag är bara less på hela ordet Glossybox. Denna box innehåller i alla fall ur skönhetssynpunkt bra produkter! :-)


SCHWARZKOPF essence ultime - Omega repair BB beauty balm
Beauty balm för håret med lyxig omegaolja som återuppbygger strukturen i slitet och skadat hår och förebygger kluvna koppar.
Pris: 89kr/100ml
GLAZEL VISAGE Loose eyeshadow
Högpigmenterad ögonskugga som kommer i en lös och lätt formula. Jag fick en ljus guldfärgad nyans som passar perfekt inför våren och sommaren och jag ska testa den redan imorgon! Den fungerar även utmärkt som en highlighter.
Pris: 39kr/st
MAYBEAUTY The incredible face mask
Få vårfräsch hy på bara några minuter med denna grymma peel-off mask som effektivt tar bort pormaskar och andra orenheter. Vill du veta hur du använder masken? Se en tidigare recension med the increcible face mask!
Pris: 249kr/kit med 5 masker + applicerings pensel
TEEZ COSMETICS Nail lacquer
Ett halvtäckande, näst intill "blaskigt" och "vattnigt" lack, rekomenderas ej.
Pris: 119kr/st
LORD & BERRY Crayon lipstick extra matte, kiss
Behaglig och smidigt läpppenna som håller vad den lovar, härlig konsistens och är lätt att applicera.
Pris: 189kr/1,8g
 
 
Vad fick ni i era Glossybox denna månad? :-)