ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Tisdag och premiärer på tv.

 
Idag ska jag ta en långdusch, testa min nya hårserie från goldwell mer om det kommer längre fram i bloggen, så håll utkik! Sedan är det massa premiärer på tv ikväll så ska ligga i soffan tänkte jag me mystofflorna! Det är ju halv åtta hos mig, Svenska Hollywoodfruar, Dessertmästarna och Paradise Hotel, hur ska jag hinna med allt? Haha! 
 
Ska ni se på något kul ikväll? 

Isn't she lovely.

 
Isn't she preeeeecious .. Elsa, min Elsa, håriga gosetroll, idag är hon på myshumör, hon kom in precis och hoppade upp i sängen, gose! Jag har precis duschat, kom hem för en timme sedan, var på bio och såg lets be cops med pappa, sjukt rolig film, se den! 
 
Nu ska jag kolla mejlen och sedan sova, godnatt! 

Gunry grymma gunry.

 
Jag vet inte hur många gånger jag har bloggat om Gunry i alla dess former, senast var nog höstens tvålar i ny design som ni kan läsa mer om här » Gunry tvålar 
 
Jag har också skrivit hur mycket jag älskar padsen som du bara trycker lätt mot nageln och sedan sveper bort nagellack, det bästa är att denna remover till och med biter på isadoras sugar crush, glitterlack funkar super dom också! Och nej jag ljuger inte, den är otroligt effektiv (tycker jag), jag använder i princip bara den och sponge removern, den använder jag till ljusare lack då det kan bli så kladdigt med rött eller svart lack när man doppar! Det senaste tillskottet hos Gunry i nagellacks remover världen är pumpen, du lägger en bomullspad mot koppen och trycker till, bomullspaden fylls med perfekt mängd remover och funkar lika effektivt som padsen 
 
 Try it out, vad som även är bra med exempelvis padsen är att förutom lösa upp nagellack effektivt så irriterar den inte huden och är dermatologisk testad och innehåller vitamin E, hur bra kan det bli? 
*Pressutskick