ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

L´oréal: Pure reds exclusive collection.

 
Här kommer kanske vinterns grymmaste makeup kollektion - Pure red exclusive. Kollektionen kommer i en begränsad upplaga så jag är väldigt glad att jag har den i min ägo. Den är skapad av de mest karismatiska och ikoniska kvinnorna i världen. Från vänster - Blake Lively, Jennifer Lopez och Doutzen Kroes.
 
De mest sofistikerade röda nyanserna skräddarsys för att göra det möjligt för varje kvinna att bära den perfekta nyansen. För första gången i Color Riche läppstiftsformula används den exklusiva "Moist-Mat" teknologin. Velvet sfärer, rena pigment och jojobaolja skapar tillsammans intensiva, jämna och lysande matta läppar!
 
 
Varje stjärna har även tagit fram ett lack till sin lilla minikollektion. Vi ser lila, röda och oranga nyanser, alla lacken är täckande och lämnar en glansig finnish på dina naglar - jag rekomenderar två lager för optimal täckning och rättvis färg.
 
Hela kollektionen är klädd i lyxiga förpackningar av mattsvart i en exclusive textur som förstärker den lyxiga känslan av den förgyllda signaturen och gulddetaljerna som klär varje produkt. Klä dina läppar med den mjukaste sammet och dina naglar med med dessa färgrika lack för att förhöja varje tillfälle!
 
 
Blake Lively - Blake´s look ger dig rena röda läppar för det mest ikoniska utseendet samt en härlig lila nyans på dina naglar, priser, Color Riche läppstift, rek. 129kr // Color Riche nagellack, rek. 59kr.
 
 
Jennifer Lopez - här får du läppar i flammande tangerine för en sofistikerad look och dina naglar får en varm nyans av rött och oranget, priser, Color Riche läppstift, rek. 129kr // Color Riche nagellack, rek. 59kr.
 
 
Doutzen Kroes - Doutzen´s look ger dig ljust rubinröda läppar för ett lyxigt utseende och den ljusa nyansen på läpparna går hand i hand med det ljust orange lacket, priser, Color Riche läppstift, rek. 129kr // Color Riche nagellack, rek. 59kr.
 
Vilken stjärnas kit gillar du bäst? 
*Pressutskick
Comments
Michelle

Comment posted

Jag gilla Jennifer Lopez mest! :)
SV: Tack! :D

Wilma Karlsson

Comment posted

Vilka snygga läppstift!

Sara

Comment posted

Funderar på att köpa alla läppdtiften då jag älskar olika nyanser av rött :)

Anita

Comment posted

Åå.. Massa fint !

hanna

Comment posted

älskar färgerna :D

sara

Comment posted

Snygga färger på alla!

Elin Tjulin

Comment posted

Oh va fint till julen :D

Svar: eller hur? :D
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

linah

Comment posted

wooow, va snyggt<3

Amanda Ölund

Comment posted

Åh, fina grejor! :D

Sanna Preifelt

Comment posted

Wow, gud så fina :)

Annika

Comment posted

Oj jag gillar alla så kan inte bestämma mig :)

Leave a reply