ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Första advent: Godmorgon.

 
Vad gör ni på första advent? 
 
Jag är sjukt kaffesugen, eller ni vet sådan där supergod latte med ett krämigt skum, från espresso house. Snart är penicilinet slut så då antar jag att det inte är någon större risk att jag ska smitta någon med det här äckliga, så jag kan gå ut från huset och faktiskt ha något annat än slappa haremsbyxor på mig. I veckan har vi i alla fall bakat lussebullar, fixat med hyacinter och annat. Så fort jag kan, helst i veckan, ska jag plantera mer hyacinter, älskar hyancinter! 
 
Ha en fin första advent sötisar! 
Puss & Kram! 
 

L´oréal: Pure reds exclusive collection.

 
Här kommer kanske vinterns grymmaste makeup kollektion - Pure red exclusive. Kollektionen kommer i en begränsad upplaga så jag är väldigt glad att jag har den i min ägo. Den är skapad av de mest karismatiska och ikoniska kvinnorna i världen. Från vänster - Blake Lively, Jennifer Lopez och Doutzen Kroes.
 
De mest sofistikerade röda nyanserna skräddarsys för att göra det möjligt för varje kvinna att bära den perfekta nyansen. För första gången i Color Riche läppstiftsformula används den exklusiva "Moist-Mat" teknologin. Velvet sfärer, rena pigment och jojobaolja skapar tillsammans intensiva, jämna och lysande matta läppar!
 
 
Varje stjärna har även tagit fram ett lack till sin lilla minikollektion. Vi ser lila, röda och oranga nyanser, alla lacken är täckande och lämnar en glansig finnish på dina naglar - jag rekomenderar två lager för optimal täckning och rättvis färg.
 
Hela kollektionen är klädd i lyxiga förpackningar av mattsvart i en exclusive textur som förstärker den lyxiga känslan av den förgyllda signaturen och gulddetaljerna som klär varje produkt. Klä dina läppar med den mjukaste sammet och dina naglar med med dessa färgrika lack för att förhöja varje tillfälle!
 
 
Blake Lively - Blake´s look ger dig rena röda läppar för det mest ikoniska utseendet samt en härlig lila nyans på dina naglar, priser, Color Riche läppstift, rek. 129kr // Color Riche nagellack, rek. 59kr.
 
 
Jennifer Lopez - här får du läppar i flammande tangerine för en sofistikerad look och dina naglar får en varm nyans av rött och oranget, priser, Color Riche läppstift, rek. 129kr // Color Riche nagellack, rek. 59kr.
 
 
Doutzen Kroes - Doutzen´s look ger dig ljust rubinröda läppar för ett lyxigt utseende och den ljusa nyansen på läpparna går hand i hand med det ljust orange lacket, priser, Color Riche läppstift, rek. 129kr // Color Riche nagellack, rek. 59kr.
 
Vilken stjärnas kit gillar du bäst? 
*Pressutskick

L´oréal: Elnett satin volume excess.

 
Elnett är en favorit bland stjärnorna och stylisterna och nu lanseras volume excess - en volymspray. Volume excess har Elnetts legendariska hållbarhet och även en texturgivande formula som ger extravagant och luxuös volym till håret. Det texturgivande micropulvret är genomskinligt och omfamnar håret och ger struktur och textur till håret. Samt extra fyllighet och volym. Hårets finnish blir skileslent och glänsande. Flaskan ger en extra fin och jämn fördelning i håret med microfördelaren, texturen är även så fin att den går att borsta ur.
 
För att inte tala om att den guldfärgade flaskan med leopardmöns är galet snygg så är doften fräsch och blommig.
 
Hur gör man då?
Skaka flaskan väl. Spraya ca. 30cm från håret. För extra volym, borsta genom håret och spraya flera gånger. Fortsätt tills du har uppnått önskad volym!
 
Finns nu i butik och rek. priset är: 75ml - 24,90kr, 250ml - 59,90kr och 400ml - 69kr.
*Pressutskick