ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Smaktest på nya Carte d'or.

 

Förra veckan fick jag ett kul glassbud hem med en av de nya smakerna som Carte d'or tagit fram i år. Förpackningarna har fått sig ett lyft gällande designen då de bestämt sig för att designa om förpackningarna internationellt och vill fira detta med två nya smaker, bland annat denna Amaretto, vanilla & chocolate (Silkeslen vaniljglass med amaretto och smak av bittermandel. Toppad med spröda mandelbiskvier och ringlande chokladsås.) och  Strawberry Meringues (Ljuvlig vanilj- och jordgubbsglass blandad med jordgubbssås. Toppat med krispiga mini maränger doppade i vit choklad. )

 

Mästerkocken Daniel Lindeberg har tagit fram ett supergott glassrecept, testa!

Amaretto, vanilla & chocolate med saltrostade mandlar och varm chokladsås


Knäck ett ägg och häll lite äggvita över mandlarna (tunt lager). Strö sedan på lite fint havssalt, rosta i ugnen på 180°c i ca 5-7 min. Tag ut och låt svalna. Häll 3 dl standardmjölk och 70 gram honung i en kastrull och koka upp. Häll 1/3 av honungsmjölken över 280 gram mörk choklad (55%), rör samman med en slickepott. Tillsätt resterande mjölk pö om pö. Servera såsen medan den är varm.

Rek. pris per förpackning är: 35-40 kr.

*Pressutskick

News från boots No7.

 
Hej hopp, nu sitter jag nyduschad och håret luktar bubbelgum, love it! Mer om hårgodis i nästa inlägg! 


Här är i alla fall två nyheter från Boots No7, ett lättarbetat läppstift i kritformat i en härlig färg, (glöm inte att - alltid grunda med en läppenna för att undvika kladd och att det glider ut), en supergott läppglans som ger en fin diskret färg.
 
No7 High shine lip crayon
Ger en vacker glansig färg, en krita som är ett perfekt och lättjobbat format. Finns i ett urval av färger för skir eller full täckning, ditt val, din stil!
 + Återfuktande, hypo-allergisk formula, stort plus för att det är en krita, glossy finnish.
- Lite för stark färg, svårt att få tunt lager, mycket kommer på en gång, svårt att få bort.
 
Betyg: 2/5.
 
No7 BB Lips Beauty Balm
Här har vi enligt mig vårens allt-i-ett läppbalsam som ger tre läppälskande fördelar: Vacker färg, lugnande näring och UV-skydd. Den krämiga formulan ger ett resultat som liknar läppglans med en ett transparent intryck men med svag färg, helt perfekt med andra ord.
 + Riktig mjukgörare, hjälper till att lugna och ge näring åt läpparna samt att hålla huden mjuk och smidig. Anti-oxidanter och SPF 15 hjälper till att förhindra UV-skador.
- Kan faktiskt inte hitta några minus.
 
Kommer i butik snart! Så länge kan du köpa boots No7 här