ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Ciaté chocolate collection.

 

Hallå där,

 

Jag fick ett pressmeddelande härom veckan att Ciaté har kommit ut med en underbar kollektion med chokladdoftande nagellacksremovers i hela fyra olika varianter/smaker, smakerna är godbitar som mörk choklad, mint choklad, vit choklad och apelsin choklad. Förstå hur gott vit och apelsin doftar? Man får passa sig så att man inte äter upp dom för det mår nog inte kroppen speciellt bra av, hihi!

 

Den feminina designen och den eleganta designen på flaskorna är kända från Paint Pots nagellacken. Den ena varianten sägs vara mer oemotståndlig än den andra och var och en lämnar naglarna med sin egen arom av mörk, mint, vit eller apelsinchoklad. Dessa Chocolate nail polish removers är fria från aceton och avlägsnar nagellacket varsamt och skonsamt utan att torka ut naglarna eller nagelbanden vilket är toppen! Dom innehåller vårdande glycerin och E- och B5-vitamin.

 

Du hittar dom i butiker så som Åhléns, Kicks, Sephora, utvalda parfymerier, webbshoppar samt livsstilsbutiker och en flaska innehåller 150ml och för den får du ge 130kr som är rek. pris.

Bedroom makeover.

 
Shopping: Ballaste tavlan av Lina Ekstrand (konsttryck), Hemnes stora byrån, världens finaste lampa, tidningskorg i plexiglas, Stort bonsaiträd, ljusstakar.
 
Eftersom jag fick en ny säng i julklapp så blir det makeover nu känner jag, ska sälja min gamla säng, en malmstomme i björk med resårbotten, bäddmadras 105cm, samt en ikea garderob också den från ikea som jag inte kan namnet på och jag hittar det inte på garderoben heller, den är vit med björkluckor samt en likadan byrå. Hojta till om ni eller om ni vet någon som är intresserade!
 
Sängen är en ljusgrå kontinental med en grymt snygg huvudgavel från mio, love it! Jag kommer sova som en prinsessa! 

Aloe vera serien från the body shop.

 
Efter att vi kom hem från Kap Verde åkte vi direkt och växlade tillbaka pengarna och medan vi väntade i kön på forex sprang jag in på Body shop (Skärholmen) och fick hjälp av en jättegullig tjej som tvätta mitt ansikte, applicerade serum, dagkräm och ögonkräm. Med mig hem fick jag följande gel serum, dagkräm och ögonkrämen.
 
Aloe soothing gel - 150kr/30ml
Aloe Smoothing Gel innehåller ekologisk aloe vera. Produkten har multi-funktion, den är både en lenande och svalkande ansiktsgelé och verkar samtidigt fuktighetsbevarande för huden. Ger snabb lindring till känslig hy.
 
Aloe soothing day cream - 195kr/50ml
En skön fuktighetsbevarare som gör huden mjuk och len. Skyddar och vårdar och känns skön på känslig hud.
 
 
Aloe eye defence - 155kr/15ml
Ljuvligt svalkande fuktighetsbevarande serum med skön gelékonsistens som vårdar och skyddar den ömtåliga huden runt ögonen. Svalkar och lenar och kan minska intrycket av puffighet. Lätt att applicera och absorberas snabbt av huden. Innehåller inga tillsatser.
 
Vad som är bra med denna serie som är anpassad för oss med känslig hy, men jag tycker även att den passar blandhy, det vill säga fet och torr, det är att huden känns sval, serien är 100% ekologisk, den är fri från färgämnen, alkohol och parfym. Ett stort plus är att ögonkrämen är lämplig för kontaktlinsbärare.
 
Har ni testat något ur Aloe vera serien hos the body shop? 
 
Glöm inte att det är ta 3 betala för 2 just nu! Gäller alla ansiktsprodukter!