Jordgubb och rabarber!

 
Alltså jag är sååå ledsen över att den här endast är en limited edition för den är den godaste smaken på vitamin wells vitamin vatten som jag smakat! Jordgubb och rabarber slår verkligen aldrig fel, ska köpa på mig ett gäng tror jag, typ tömma jobbet på dom tror jag! 
 
Dricker du vitamin vatten? Vilken smak är din favorit? Denna och defence är mina! 
 
Information från Vitamin Wells hemsida, värt att läsa! 
 
Vitamin Wells vitamindrycker är goda törstsläckare som är berikade med olika vitaminer, mineraler och frukt- och växtextrakt. De är utan kolsyra och endast sötade med 4,2 g fruktsocker per 100 ml - jämför gärna med andra drycker. Idag finns dem i 7 olika varianter; Vitamin Well Defence, Vitamin Well Care, Vitamin Well Everyday, Vitamin Well Focus, Vitamin Well Reload, Vitamin Well Antioxidant och Vitamin Well Drive, alla med en unik funktion och smak. Som alla Vitamin Wells produkter är de utvecklade och producerade i Sverige.

Vitamin Wells vitamindrycker ger ett bra tillskott av vitaminer och mineraler, men välj dem gärna också för den goda smakens skull. Vi rekommenderar en varierad kost med frukt och grönsaker som är grunden till en hälsosam livsstil.
Comments
hanna

Comment posted

åh jag måste smaka den där! :D

Linii

Comment posted

ååh, den måste jag smaka!! :D

Nathalie Tegelstam

Comment posted

åh älskar dessa, synd att de bara är en limited edition :) kramkram

Betty

Comment posted

Haha kör hårt, bah tööööm lagret! Ta med en kundkorg in och shoppa loss, haha!

sv: Den är såååååååå fin, dock så ligger den i mitt hem i Knivsta, SÅATTEHH, lycka till med att kidnappa den! >:))

Leave a reply