ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Rituals ...

 
Det här underbara duschskummet köpte jag på rituals ... i kungens kurvas shoppingcenter under deras öppningshelg, den är dryg och har en underbar konsistens. Happy Buddha, organic mandarin & yuzu är doften på denna underbara goding. Den har konsistensen som rakgel, ett vitt skum som blir gel, trevligt tycker jag. Bättre än vanlig duschcreme som har en tendens att glida ur handen när man sätter på korken!
 
Vad tycker ni? Har ni provat något från rituals ...? Vad i så fall? Berätta! 

Jordgubb och rabarber!

 
Alltså jag är sååå ledsen över att den här endast är en limited edition för den är den godaste smaken på vitamin wells vitamin vatten som jag smakat! Jordgubb och rabarber slår verkligen aldrig fel, ska köpa på mig ett gäng tror jag, typ tömma jobbet på dom tror jag! 
 
Dricker du vitamin vatten? Vilken smak är din favorit? Denna och defence är mina! 
 
Information från Vitamin Wells hemsida, värt att läsa! 
 
Vitamin Wells vitamindrycker är goda törstsläckare som är berikade med olika vitaminer, mineraler och frukt- och växtextrakt. De är utan kolsyra och endast sötade med 4,2 g fruktsocker per 100 ml - jämför gärna med andra drycker. Idag finns dem i 7 olika varianter; Vitamin Well Defence, Vitamin Well Care, Vitamin Well Everyday, Vitamin Well Focus, Vitamin Well Reload, Vitamin Well Antioxidant och Vitamin Well Drive, alla med en unik funktion och smak. Som alla Vitamin Wells produkter är de utvecklade och producerade i Sverige.

Vitamin Wells vitamindrycker ger ett bra tillskott av vitaminer och mineraler, men välj dem gärna också för den goda smakens skull. Vi rekommenderar en varierad kost med frukt och grönsaker som är grunden till en hälsosam livsstil.

Ceasarsallad.

 
Alltså hur gott är det inte på en skala? Den godaste är ju självklart den som är neutral eller den vanligaste vilket är romansallad, bacon, kyckling, parmesan och krutonger, självklart toppad med hederlig ceasardressing! Men det är också kul att variera lite, här är salladsmix med krispsallad, vitkål, och rödkål, supergott! Testa? 
 
Nu ska jag snart hoppa i säng, klockan ringer 04:00 imorgon!