ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Vinn valfri bikini från to die for swimwear.

 
Vem vill inte glassa runt i To die fors ursöta bikinis i sommar, mina favvisar är summer breeze och hips don't lie, vilken är din? Ta reda på det, för nu har du nämligen chansen att vinna valfri bikini!
 
Så tävlar du:
Skriv en kommentar att du är med och tävlar, glöm inte att fylla i din mejladress!
Välj modell på todiefor.se
Välj storlek
Bidrag som saknar dessa moment kan ej godkännas för deltagande.
 
För pluspoäng:
+ Blogga om tävlingen eller dela på facebook om du inte har någon blogg (länka både hit och till http://www.todiefor.se/)
+ Gilla To die for på facebook eller följ dom på instagram @TodieforSwimwear 
+ Följ mig på bloglovin
 
Tävlingen är sponsrad av To die for swimwear.
Grattis till Sara, To die fors kundtjänst kontaktar dig inom kort!! 

VIP-utskick från reddville i samarbete med HPV-vaccin.

 
Igår låg det ett stort paket i brevlådan från goa reddville. Meningen med kampanjen är att informera om att det för tjejer i Stockholm är helt gratis att upp till det år man fyller 27 år vaccinera sig med HPV-vaccin! Vilket är något alla ska överväga tycker jag! Detta goa kitt innehöll praktiska produkter när man är på resande fot eller att ha i handväskan. En bok från Norstedts "Träna med D-flex - stjärnornas PT", ett par galet snygga trosor från Rönhnisch!
 
Vad är HPV?
HPV är världens vanligaste sexuellt överförbara virus och man räknar med att ca 8 av 10 någon gång under livet smittas. En HPV-infektion kan orsaka cellförändringar på livmoderhalsen, som i sin tur kan leda till cancer. Självklart kan du även vaccinera dig efter 27 år men då kommer det att kosta dig en slant.
 
Vad skyddas vaccinet mot?
Det skyddar mot de HPV-typer som orsakar 70% av all livmoderhalscancer och 90% av all kondylom. Du kan läsa mer om HPV och vaccinet på www.hpv-vaccin.se och vill du vaccinera sig kan du gå in på www.hpv-vaccin.se/blikallad och få en kallelse. Glöm inte heller att gå på din cellprovtagning när du blir kallad till den! 
 
Puss och var försiktiga! 

Fabulous news from hope design.

 
Direktlänkar: 1. Love more, 129kr // 2. Let's drink, 129kr // 3. Biker jacket black, 999kr // 4. Carole skirt white, 399kr // 5. Cross my heart sunnies, 199kr // 6. Angel wings mug, 249kr // 7. Camera earrings, 69kr
 
Här är det senaste nytt in på Hope design, jag älskar allt, kan därför inte denna gång bestämma mig för någon favorit! Kan ni?  
 
Imorgon kommer glossybox inlägg och shesocials VIP-utskick, håll utkik!