ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Elisabeth Mott.

 
Elizabeth Mott lanseras i Sverige under augusti 2014 på Bangerhead.se med utökade försäljningskanaler under hösten. 
 
Jag älskar kreativa paket, det gör en så mycket gladare när det dimper ner i bredlådan, hur gulligt var inte detta? Jag älskar lådor med söta rosetter där man absolut inte kan ana innehållet för fem öre! I detta söta paket från tjejerna på Vass PR, låg en ny mascara från Elisabeth Mott, testinlägg på den kommer när jag testat den ett tag! Ogillar orättvisa recensioner, den måste testat i ur och skur och dag som natt! 
 
Elisabeth Mott kommer nu till Sverige, men vad är det för märke?
New York är skönhetsföretagets Elizabeth Motts hemstad där varumärket grundades 2009. Med hyllade produkter som It's So Big volumizing mascara och Lash Card har Elizabeth Mott snabbt gjort sig ett namn internationellt.
 
Elizabeth Motts serie med produkter består idag av högpresterande, kreativa och tidssparande produkter. Som alla lanseras i Sverige nu i augusti. Supermascaran IT'S SO BIG utvecklades ihop med några av världens främsta kosmetiklaboratorier och har en helt unik och kladdfri formula som förlänger och ger den mest otroliga volym. Den timglasformade borsten, med sina långa och korta strån applicerar en precis perfekt mängd mascara på varje frans. Det är som magi, dina fransar blir större och mer voluminösa för varje lager du applicerar. Mascaran tvättas lätt bort med vatten men sitter som berget även under svettiga träningspass!
 
Idag har Elizabeth Mott sin bas på Hawaii där man arbetar outtröttligt med att lansera nya sminkprodukter av högsta kvalitet.
 
Vad tror ni om denna godbit till mascara? Berätta! 
Pressutskick*
Comments
Daniella 🌙

Comment posted

vattenlöslig men ändå sitta som berget låter falskt. men OM det är så, är det fantastiskt!

Svar: det återstår att se, jag är possitiv efter första testet iaf :D
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

EpiicBlonde

Comment posted

Np sötnos :) Är allt bra med dig? :)

Emelie

Comment posted

Låter spännande!

Leave a reply