ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Godmorgon.

 
Häromdagen inhandlade jag detta, är man sjuk så är man, choklad och råsaft for the win (and for me). Självklart blåbärschoklad, alla borde testa det som inte gjort det ännu, ni har missat något i livet, haha! Favorit juicen från Loviseberg med mynta, ananas och apelsin, så himla gott, toppar med nya VR på det. Vad är era planer för idag? 
 
I helgen ska jag boka in bio, spa-helg, livet är en schlager på cirkus och lite annat kul, boka in var det ja, så ett par fulla helger fram över lär det bli, kul att göra lite roliga saker, har presentkort på ticnet så vi får se vad vi går och ser, livet är en schlager är spikat i alla fall! 

Elisabeth Mott.

 
Elizabeth Mott lanseras i Sverige under augusti 2014 på Bangerhead.se med utökade försäljningskanaler under hösten. 
 
Jag älskar kreativa paket, det gör en så mycket gladare när det dimper ner i bredlådan, hur gulligt var inte detta? Jag älskar lådor med söta rosetter där man absolut inte kan ana innehållet för fem öre! I detta söta paket från tjejerna på Vass PR, låg en ny mascara från Elisabeth Mott, testinlägg på den kommer när jag testat den ett tag! Ogillar orättvisa recensioner, den måste testat i ur och skur och dag som natt! 
 
Elisabeth Mott kommer nu till Sverige, men vad är det för märke?
New York är skönhetsföretagets Elizabeth Motts hemstad där varumärket grundades 2009. Med hyllade produkter som It's So Big volumizing mascara och Lash Card har Elizabeth Mott snabbt gjort sig ett namn internationellt.
 
Elizabeth Motts serie med produkter består idag av högpresterande, kreativa och tidssparande produkter. Som alla lanseras i Sverige nu i augusti. Supermascaran IT'S SO BIG utvecklades ihop med några av världens främsta kosmetiklaboratorier och har en helt unik och kladdfri formula som förlänger och ger den mest otroliga volym. Den timglasformade borsten, med sina långa och korta strån applicerar en precis perfekt mängd mascara på varje frans. Det är som magi, dina fransar blir större och mer voluminösa för varje lager du applicerar. Mascaran tvättas lätt bort med vatten men sitter som berget även under svettiga träningspass!
 
Idag har Elizabeth Mott sin bas på Hawaii där man arbetar outtröttligt med att lansera nya sminkprodukter av högsta kvalitet.
 
Vad tror ni om denna godbit till mascara? Berätta! 
Pressutskick*

Black label - crow.

 
Herremingud, jag behöver dessa i höst, skulle kunna ha på mig dom varje dag tror jag, har ett par liknande i konjaksbrunt från roots i skinn som jag köpte för ett grymt bra pris när jag jobbade på Eurosko, 70% rea och personalrabatten på det, hur bra var inte det? Dessa kostar dock 600SEK på lager 157, men jag är bra sugen alltså! Det kanske får bli en tur till Haninge nästa månad då! Tihi! 
 
För visst är dom fina? Black label zipboots "crow" låter rätt så ballt också, visst? 
Bild: Lager175.com