ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

OPI Neon collection 2014.

 
En ny kollektion från OPI är här, denna gång neon collection, den passar grymt bra till sommaren och nu när jag har legat och solat och äntligen fått massa färg passar det väldigt bra att ha en riktigt lysande och klatschig färg på naglarna!
 
 
Put a coat on!, Life gave me lemons, Down to the core-al
 
 
You are so outta lime!, Juice bar hopping, Push & pur-pull, Hotter than you pink
 
 
Hotter than you pink är dagens projekt, älskar denna knalliga, lysande rosa nyans, OPI kan man inte vara missnöjd med, lättarbetad formula, täckande (rek. två lager), hållbart, använd bas- och topplack för skydd!
 
OPI Neon collection finns i butik i mitten av maj och kostar 150kr/st.
 
Pressutskick*

Sol och oxfilé planka.

 
 
 
Jag ville inte ha godis i mitt påskägg så min andra halva slog på stort och jag fick välja restaurang, så igår gick vi till Villa Godthem och åt sjukt god mat, ni som följt bloggen ett tag vet att vi har varit där flera gånger och jag tycker den resturangen är helt underbar! Min oxfilé planka och Simons efterrätt som jag skulle tagit istället för min marängtårta, haha! Avis! 
 
Vilken är er favoritrestaurang? Ni Stockholmare får gärna tipsa, alltid kul med nya restauranger när man bor i den stora staden! 

New in från Isadora.

 
Älskade Isadora, ett ständigt favoritmärke i min neccessär, denna mascara är min nya favorit, trots sin vida och böjda borste som främst är till för volym ger den separerade fransar. Normalt sett ska man ha en rak, helst gummiborste (om ni frågar mig) för separerade fransar, därefter kan man sedan när det första lagret torkat applicera en volym mascara för fyllighet och just - volym. Denna volume and curl mascara gillas skarpt! Lättstiftet ger en svag rosa ton och smakar riktigt gott, älskar deras nya design på läppstiften med magnetlås, älskar hur det säger "klick" när man släpper ner locket! 
 
Vilka är era favoritprodukter just nu när det gäller smink?