ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Fondvägg av betong.

 
 
Nu äntligen ha vi hittat kakel, klinkers och mosaik till badrummet! Det var dags att ta tag i den biten nu, då det kan vara beställningsvaror osv, vi vill ju att renoveringen av badrummet ska ta fart! Det kändes nog som att hitta kakel till badrumsrenoveringen var det största projektet men nu är det klart! Nu är det bara att välja inredning! Som ni ser på bilderna så valde vi ett betong liknande kakel, visst är det snyggt? Vi ska ha det som en fondvägg där samma kakel sedan går ner om klinkers i golvet och på dom övriga väggarna blir det ett vitt kakel. Över tvättmaskinen och torktumlaren blir det en mosaikbänk med mosaiken från bilden längst till höger och på bilden kaklet allra längst till vänster som man endast skymtar! Det var när vi väl kom hem som vi bestämde oss för just det så därför blev det bara en liten skymt av det! Vit inredning till detta och det ska vi kika mer på i veckan som kommer!
 
Jag skulle tippa på att vi hamnar på k-rauta och kanske ikea, toan är köpt så kvar är handfat med kommod, förvaring så som skåp, hyllos etc. Samt bubbelbadkar och handdukstork, sedan tror jag inte att det är några "stora" möbler som saknas, eller är det något jag har glömt? 
 
Inlägget är sponsrat.

Friday I'm in love.

 
Pic 1, soon in my hands // pic 2, grymt bra höst inspo // pic 3, leathercoat (länk), KENZO sweater (länk) // pic 4, min nya lovely bh från DKNY 
 
 
Hej, fredag idag!
 
Herregud, jag vaknade 10:30 idag, det har inte hänt på säkert ett halv år! Inte okej, haha! Nu ska jag jobba lite och sedan äta min lovely wook jag gjorde igår, recept kommer senare men kan ni inte hålla er och vill ha bild, kika in på min instagram då om ett tag @elinscecilias, sedan blir det träning, komma på middag och sedan den dagliga rutinen - posten, puss så länge! 

Rosa bandet.

 
Godkväll, tänkte bara tipsa er om denna grymma sport bh jag köpte på nelly med rosa bandet logga på, de har även en träningslinne, träningsbyxor, mössa, svart halsduk, vit halsduk med samma logga, köp, köp, köp, 20 % av ditt köp av ditt köp skänks till rosa bandet, hur bra är inte det? Vill även visa mina söta rosa chokladbollar jag gjorde idag! Och till sist men inte minst påminna er om vår kampanj på hope design där vi skänker 50 SEK för varje sålt mobilskal till rosa bandet!