10 lyko favoriter.

 
Direktlänkar hos bästa lyko.se: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10
 
Nu ska jag diska, sedan ta hand om min tvätt och slänga på en ansiktsmask och hoppa ner i badet! Här är mina lykofavoriter i alla fall, dom använder jag nästintill dagligen, luktar alltid blåbär när jag kommer ut ur duschen, handdukstorka håret, ha i en klick moroccanoil och en tre tryckningar på slit end flaskan! Sedan på med handduken igen, och när jag tar av den innan jag somnar har jag i en klick moroccanoil till, jag torkar aldrig håret med hårtork och det funkar bäst på mitt hår, det blir superlent på morgonen och eftersom jag har självlockigt hår så gör det lockarna mjuka och mindre frissigt! Jag fick även daisy sunshine från Marc Jacobs när jag fyllde år och den luktar så galet gott, kan bara sitta och lukta på den haha, köp den, för den rekomenderar jag starkt! 
Glöm inte att tvätta ansiktet och badda det torrt innan du lägger på ansiktsmasken, den ska ju hjälpa huden inte ta bort fetter från smink etc. då gör den ingen verkan! 
Comments
veronica eriksson

Comment posted

Bra tips! Gillar verkligen detta inlägg :)

Svar: Tack <3
† ELIN CECILIA

Jessica Högberg

Comment posted

Bubbelbad... *drömmer*... har inte ens ett vanligt badkar...

Svar: haha, inte? stackare!
† ELIN CECILIA

Lotta

Comment posted

Sv: Jaa, det var de verkligen :) och bra tips!!

Svar: tusen tack! :D
† ELIN CECILIA

karin

Comment posted

Tack för tipset! Ska ta en titt på produkterna :)

Svar: gör så :) lyko är grymma!
† ELIN CECILIA

Mikaela Lillefot

Comment posted

vilka bra tips. Vart kan man köpa billigast hudvårdsprodukter?

Svar: jag skulle säga lyko.se, dom har bra erbjudanden också :)
† ELIN CECILIA

Betty

Comment posted

Auw guuud, jag måste göra något åt mitt otroligt schletna hår. Visserligen ska jag klippa av det nu på tisdag, men jag mååååste se till att skaffa någon to die for-inpackning eller liknande, superblekt hår är kanske inte det mest otorra jag har varit med om hahaha

Jessica Högberg

Comment posted

Faktiskt tycker jag ganska synd om mej... men när vi flyttar i början på nästa år är det första jag ska spara till ett badkar!!

Leave a reply