ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

10 lyko favoriter.

 
Direktlänkar hos bästa lyko.se: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10
 
Nu ska jag diska, sedan ta hand om min tvätt och slänga på en ansiktsmask och hoppa ner i badet! Här är mina lykofavoriter i alla fall, dom använder jag nästintill dagligen, luktar alltid blåbär när jag kommer ut ur duschen, handdukstorka håret, ha i en klick moroccanoil och en tre tryckningar på slit end flaskan! Sedan på med handduken igen, och när jag tar av den innan jag somnar har jag i en klick moroccanoil till, jag torkar aldrig håret med hårtork och det funkar bäst på mitt hår, det blir superlent på morgonen och eftersom jag har självlockigt hår så gör det lockarna mjuka och mindre frissigt! Jag fick även daisy sunshine från Marc Jacobs när jag fyllde år och den luktar så galet gott, kan bara sitta och lukta på den haha, köp den, för den rekomenderar jag starkt! 
Glöm inte att tvätta ansiktet och badda det torrt innan du lägger på ansiktsmasken, den ska ju hjälpa huden inte ta bort fetter från smink etc. då gör den ingen verkan! 

Glitter, glitter och mera glitter.

 
Titta vilka härliga glitterlack och lack med struktur jag har hittat hos gina tricot! Jag har redan 4, 6 & 8! Det silverglittriga är heltklart min favorit, se bild här när jag använde det när jag gjorde en nagelförlängning med gelé i höstas, ska köra samma till jul men vara lite mer nogrann med filningen och glittret! Här kan ni se en annan variant när jag använt ett som liknar det gulida det vill säga nummer 8 dock är det jag har (som också är från gina tricot) mer åt roségulds hållet!
Glöm inte att använda ett topplack, då håller garanterat glitterlacket längre då det har en tendens att skiva sig och så får man glitter på kläderna! 

11 måsten till julmyset.

 
Inköpsställen: Pyjamasshorts, 129 SEK, kappahl / Doftljus, 69,50 SEK, h&m / Pyjamas, 249 SEK, ellos / Röd kudde i sammet, 79,50 SEK, h&m / Glansig silverkudde, 49,50 SEK, h&m / Tofflor, 99 SEK, lindex / Ljus, 39,50 SEK, h&m / DVD som förhöjer stämningen, 35 SEK, lagerhaus / Polkagrishjärtan, 49 SEK, lagerhaus / Stickad doftapelsin, 25 SEK, lagerhaus / Julstrumpa, 99 SEK, lindex
 
Jag hittade lite godingar till julmyset och jag älskar rutiga pyjamas shorts, så mysigt! DVD-skivan julbrasan har vi haft i flera år och den är alltid på vid jul, man kan ha braksprak eller braksprak med julmusik, den är faktiskt en riktigt stämningsförhöjare!