ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Dags för nya sneakers.

 

Mina sneakers är för små och jag vet inte varför jag pressar ner mina fötter i dom så att tårna ligger om lott och blir sneda, nu tänker jag köpa ett par nya, frågan är bara vilka? Mina favoriter här är dom rosa från Hummel. De längst ner i vänstra hörnet. Det är otroligt hur mycket skordet finns att välja mellan, det är märken, mönster, färger, sulor, höjd, you name it! 

 

Någon favorit, eller någon du gillar extra mycket? 

Hej alla där ute.

 
Världens godaste yoghurt föresten och lilla jag, följ mig på insta! elinscecilias@instagram!


Det blir inte så mycket "personliga inlägg" nu för jag gör inte så mycket mer än jobbar och pluggar hela tiden, men snart så, snart kommer jag ikapp, tror jag och hoppas! Jag har då jobbat idag 7-16, imorgon blir det 14:30 - 23:00, jag tycker det är rätt skönt att stänga, man har så himla mycket att göra och då går tiden jättefort! På fredag är det tandläkaren igen på dagen och sedan är det jobb på kvällen och resten av helgen! Varför är det så himla kvavt ute? Det blir ju aldrig någon åska, blir galen! Det var ju jättekvavt idag med fast det var sådant där äckligt regn. Åska ur tack!
 
Nu ska jag plugga och slötitta på halv åtta hos mig och klockan åtta hos stjärnorna! 
 
Följ mig så följer jag dig! Säg bara till och vilket nummer så ordnar jag det också!  
 
Follow on Bloglovin

En sommarkväll i juni.

Länkar för shopping: Céline Paris toppen, Caty golden, Golden bracelet, Forever yours, Sunny lace, Fringe bag, Chanel 577 mimosa, Black chiffon.
 
Jag satte ihop en outfit från hope design som jag blev riktigt nöjd med, man kan ju välja om man vill ha en vit eller en färgglad topp till kjolen! Vad tycker ni? 
 
Följ mig så följer jag dig! Säg bara till och vilket nummer så ordnar jag det också!  
 
Follow on Bloglovin