ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Nu ska kilona bort.

 
Godmorgon,
 
Jag har i ett år varit trött på att vara en knubbis, men jag har varit för lat, eller lat, det är jag förmodligen nu också men jag gör det nu, ett tag nu har jag tränat mer än någonsin på hela året och räknat kalorier, jag använder shape up som är sjukt bra, dom har allt, sök bara på ett livsmedel så hoppar det upp allt som finns på det och det stämmer på det mesta, har dubbelkollat på burkar osv. för att inte bli lurad. Ett tips är att alltid göra det när du lägger in ny mat, för sedan vet du att det stämmer! Jag har och ska forsätta träna 4 gånger i veckan och minst en timme varje gång, och på denna tid har det redan gett sjukt bra resultat, minus 6,5 kg, sååå skönt! Totalt ska ca. 25 kg bort. Så 18,5 kg är kvar, har jag fixat 6,5 kan jag fixa det tre gånger till! Jag mäter även träningen med runkeeper, som första gången visade att jag hade simmat 5 km och gått en PW på 6 km, på endast 35 minuter, hur effektivt är inte det? *Ironi* Men nu funkar den som den ska i alla fall, sjukt bra!
 
Så heja mig nu! 
Comments
Emelie Fratzl

Comment posted

Älskar verkligen RunKeeper! Men har ett problem, den pausar sig själv ibland... händer det dig med? :)

Svar: Hmm, jag har inte hållt på med den så jättelänge men efter min lilla störning häromdagen så funkar det helt problemfritt, går längs vatten bland höga träd kan vara därför det blir störningar, fick jag höra i en kommentar :)
† ELIN CECILIA

Anonym

Comment posted

härligt :)

Svar: UNDERBART!
† ELIN CECILIA

Patrik

Comment posted

Heja dig :) När man ser resultat och har bra hjälpmedel för att hålla koll på sin mat och sina aktiviteter så brukar det gå rätt bra.

Runkeeper är bra, jag använder också den. Men, ibland om man har otur så tappar telefonen signalen till GPS:satelliten och då blir det som det blev för dig, med simtur och allt :) De gånger jag tappat signalen har det antingen berott på höga byggnader som skymmer satelliterna, eller att jag haft mobilen skymd, funkar bäst att ha den på armen.

Svar: Ja, jag får köpa en hållare, ska till ullared i veckan så kanske kan fynda någon där ;)
† ELIN CECILIA

DIMAN DILIR

Comment posted

duktigt! har länge kämpat med vikten men går inte ner så mycket! skriv/lägg gärna upp vad du äter och så!:)kram!

Svar: Det kanske jag ska börja med, en ny kategori :) Bra tips!
† ELIN CECILIA

Jennifer

Comment posted

HEJJA HEJJA! ge tipps på vad du äter :D Kram

Svar: kan börja skriva upp det, tänkte en dag i veckan troligtvis söndagar skriva upp allt i en sammanfattning :)
† ELIN CECILIA

Daniella 🌙

Comment posted

Grymt ju!

Svar: as skönt :D
† ELIN CECILIA

Jennifer

Comment posted

Skriv gärna vad du tränar också,. och om du har nå tips på mat eller mellanmål :) Jag drar också igång en "utmaning" nu via svettlukt.se så kolla in det om du också vill vara med :D

Svar: absout, de kommer mattips då och då :D
† ELIN CECILIA

Marie

Comment posted

Bra kämpat, fortsätt så, du klarar det du har ju motivationen

Svar: tack :D
† ELIN CECILIA

Leave a reply