ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Vad tycker ni?

 
Vad tycker ni om träskor? För mig är det något jag aldrig använt egentligen tills för två år sedan då jag köpte min första, jag fick sådana fruktansvärda skavsår dom första gångerna jag använde dom och nu är det dom efter conversen såklart, haha eller mina reebook skor, dom skönaste skor jag gått i! Så naturligt på något sätt, kanske för att det är trä, så köp ett par, jag rekomenderar det verkligen! 

Vad krävs egentligen för blogg.se startsida?

 
 
Jag har länge undrat vad som krävs för att hamna på blogg.se mest besökta listan, häromdagen hade jag nämrare 14 000 unika besökare och inte var man med på listan för det, inte heller på poänglistan eller annat, vad krävs egentligen? Jag undrar hur mycket besökare som krävs? Har ni några ideér eller tankar kring det? Eller kanske till och med vet något?
 
Någon med svar? 

Nu ska kilona bort.

 
Godmorgon,
 
Jag har i ett år varit trött på att vara en knubbis, men jag har varit för lat, eller lat, det är jag förmodligen nu också men jag gör det nu, ett tag nu har jag tränat mer än någonsin på hela året och räknat kalorier, jag använder shape up som är sjukt bra, dom har allt, sök bara på ett livsmedel så hoppar det upp allt som finns på det och det stämmer på det mesta, har dubbelkollat på burkar osv. för att inte bli lurad. Ett tips är att alltid göra det när du lägger in ny mat, för sedan vet du att det stämmer! Jag har och ska forsätta träna 4 gånger i veckan och minst en timme varje gång, och på denna tid har det redan gett sjukt bra resultat, minus 6,5 kg, sååå skönt! Totalt ska ca. 25 kg bort. Så 18,5 kg är kvar, har jag fixat 6,5 kan jag fixa det tre gånger till! Jag mäter även träningen med runkeeper, som första gången visade att jag hade simmat 5 km och gått en PW på 6 km, på endast 35 minuter, hur effektivt är inte det? *Ironi* Men nu funkar den som den ska i alla fall, sjukt bra!
 
Så heja mig nu!