ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Augusti favoriter.

 
Direktlänkar: Beige klänning // Svart klänning // American fashion bok // Örhängen // Halsband // Ipad fodral rosa // Ipad fodral svart // Plånbok // Silver klocka // Orange klocka
 
Här är mina augusti wanties from shopbop.com! Jag tycker det skulle se så lyxigt ut att ha stora kända modeskapares böcker i bokhyllan, tänkt att ett vitt vitrinskåp med glasrutor hela vägen ner med spröjs och sedan se chanel, marc jacobs, inspirations böcker så som denna i skåpet, självklart blandat med alla andra favorit böcker! Vad tycker ni om mina augusti favoriter då? 

Dr Martens kängor på fossingarna.

 
Smyckena är från Hopedesign.se.
 

Men hur man inte älska Dr Martes kängor, de är så sköna skor, lika sköna som converse tycker jag, dom är stela i början men sen blir dom fruktsnasvärt sköna! Att dom är supersnygga också är ju inte direkt något negativt! De med nitar är ju så coola, men det lutar nog åt de ”vanliga”, de helsvarta! Det känns lättast att matcha och inget man tröttnar på! Vad tycker ni? Äger du några Dr Martens kängor? Hur trivs du i så fall i dom? 

Kakel från Centro.

 
Direktlänkar: 1. Biselado // 2. MK White // 3. Karneval


Igår var en kille här från diproc och kikade på badrummet och nu väntar vi på offerten, spännande! Vi har nog något hum om hur det ska bli, om renoveringen av badrummet sätter igång snart så kommer självklart före- och efterbilder och bilder under arbetets gång. Det blir breda kakelplattor omlott på väggarna, antingen i väldigt ljust grått eller i vitt, alla plattor är blanka. På golvet blir det mörkgrått eller svart klinkers i matt. Sedan blir det en tvätt avdelning, bubbelbadkar på en uppbyggd del med trappsteg, mosaik list bakom att ställa ljus eller tvål på. Stort handfat med mycket förvaring under och självklart golvvärme. Fast det där med golvvärme känns som en självklarhet när alla pratar om badrumsrenovering så kanske inte är så viktigt att nämna, hur som helst så ska de bli väldigt skönt när det är klart!

 

Vi har kikat på kakel från centro och hittat de alternativen som visas på bilden ovan, vad tycks? Idéer? Förslag? Råd? Allt är välkommet. Tänk om man ändå kunde få ett badrum som såg exakt ut som på bild tre? Jag kan inte släppa det där med glasvägg men det är svårt med ett badrum som är rätt mörkt, på bilden släpper badrummet in relativt mycket ljus, det tror jag nog är rätt viktigt för att få till just det där som gör det så speciellt och snyggt, eller vad tror ni? Det på bild två är också snyggt, blir det för mycket att ha det i hela? Kanske på en del? Vid toan eller handfatet? Eller tvätt väggen, ja det snurrar i skallen!

 

Inägget är sponsrat.