ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Godnatt säger jag och renässansen!

 
Godkväll eller godnatt?
 
Här är det godnatt snart, fasen vad trött jag är på mitt snor nu! Har en äckelhosta också, så nu ska jag coh mitt ac/dc linne som jag helt ärligt inte ens vet om det är rent eller inte sputa näsan full med renässans och sova gott med cocilana (stavning?) i magen, haha! Har sovit sååå dåligt dom senaste nätterna, vaknar av hostattacker, usch! Jag gör ju ett väldigt bra intryck på min chef också .. Har börjat jobbat extra i butik igen sedan jag slutade på mitt förra jobb och när de fick veta de ringde de första gången när jag låg i en solstol med en drink i handen på andra sidan jorden. Nästa gång vad jag galet sjuk. Nu ringde dom igen, har visserligen jobbat där emellan med vad är oddsen? Fan också! Jag vill jobba om ni ser det här, haha!
 
Det var föresten länge sedan jag tog en cam bild, kan ju vara skönt och kul ibland, inte i varje inlägg inte! Men det är ju faktiskt såhär jag är och ser ut just nu, haha! 
 
Godnatt, imorgon blir det chokladkalender och mysteriet på Greveholm, missa inte! 
 
Följ mig så följer jag dig! Säg bara till och vilket nummer så ordnar jag det också!  
 
Follow on Bloglovin

H&m kan - jag skulle inte säga nej.

 
Enkla outfits som både funkar till vardags och till fest. Det behöver inte vara så krångligt. Jag gillar verkligen inte att ha mini klänningar och15 cm klackar när jag går ut, för alla vet att man ser rktigt jävlig ut rent ut sagt efter 1-2 timmar ändå, då kanske man kan hålla sig lite färschare längre om mna slipper ha ont i fötterna eller gå och dra i strumpisarna hela kvällen, eller hålla koll på lockarna! Ingen tycker det är bekvämt att dansa i min nyligen beskrivna outfit, lovar! 
 
Kolla h&ms hemsida för pris!
 
Följ mig så följer jag dig! Säg bara till och vilket nummer så ordnar jag det också!  
 
Follow on Bloglovin

Elsa <3

 
Tittade genom datorn och hittade en massa gamla bilder på bebis Elsa, hahaha, så söööt! Imorse delade vi på en macka, haha, sjukt kul! 
 
 
Följ mig så följer jag dig! Säg bara till och vilket nummer så ordnar jag det också!  
 
Follow on Bloglovin