ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Kakbak.


Jag har bakat kringlor och chokladsnittar idag, supergott! Kringlorna är det inget socker i bara lite pärlsocker uppepå! Känns väl inte lite onyttigt då, haha!

Snart kommer älsklingen, wei!

Sitter och kollar på BB, kul att Martin, Simon och Peter kom in, sjukt tråkiga deltagare i år! Är grymt besviken på årets säsong! Synd att dom inte ska delta, haha, utan bara hälsa på!

Tjejkväll.


Min kamera har visst slut på batteri så ska ladda den och lägga upp dom så fort som möjligt, jag får köra en instagram bild så länge!

Lördagen då, åkte och handlade och höll tummarna för fint väder, var mulet och blåsigt på dagen. Men solen kom fram och det blev vindstilla!

Sedan började vi grilla, råkade göra Jessicas fläskfilé till kolbitar, haha, men kycklingen och majskolvarna blev grymma! Vi spelade spel och hade skoj sedan blev det en spontan utgång, eller vi alla hakade på Bella och Alle, åkte till soft bar efter mycket om och men och stället var faktiskt grymt bra och hela kvällen också! Sjukt kul att vi var så många som gick ut, 11 pers, jättekul!

Lite brun har jag blivit.Jag har solar en del och lite brun har jag blivit, skönt! Jag älskar även min nya tröja som jag fyndat för 89 :- iställer för 299 :- på h&m, i like it!