ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Tips till er - rabattkod + FRI FRAKT

 
Här är dagens grymma tips, inte nog med macadamia produkterna jag skrev om igår som har grymma priser nu så har ni även här en 75 kronors rabatt vid köp över 500, super bra! Det är även fri frakt och som jag sa igår - varuprov med i alla ordrar!
 
SHOPPA HÄR ELLER GENOM ATT KLICKA PÅ BILDEN!
 
Följ mig så följer jag dig! Säg bara till och vilket nummer så ordnar jag det också!  
 
Follow on Bloglovin

Gulle då!

 
Följ mig så följer jag dig! Säg bara till och vilket nummer så ordnar jag det också!  
 
Follow on Bloglovin

Mitt macadamia paket.

 
Jag har ju inte visat några bilder på mitt paket jag fick hem från bangerhead.se, man tackar! 
 
Det är även sjukt bra priser på dom just nu, bara schampot kostar 49 :- just nu! Du kan även köpa ett kit med produkterna och testa för under 200 :-! Ifall du inte vill köpa på dig alla på en gång!
 
1. Deep Repair Masque är hårinpackningen som reparerar, återuppbygger och återfuktar livlöst och skadat hår. I receptet hittar du en unik kombination av Macadamia- och Arangoljor med Tea tree-, Chamomileolja samt Aloe och Algaeextrakt. Behandlingen blåser nytt liv i håret med med ökad glans och elasticitet som resultat.
 
2. Nourishing Leave-In Cream är ett texturgivande leave-in-balsam som tämjer de mest besvärliga och svårhanterliga håren. Detta balsam skänker en silkeslen mjukhet och glans samtidigt som det UV-skyddar håret och ökar livslängden hos färgbehandlingar.
 
3. Detta mirakelshampo är framtaget för att kunna återfukta och skydda alla hårtyper, i synnerhet torrt eller skadat hår. Rejuvenating Shampoo är fri från sulfat och paraben, vilket gör att du får en skonsam rengöring av håret samtidigt som det ger ett skydd mot skadliga föroreningar och andra yttre påfrestningar.
 
4. Macadamia Healing Oil Treatment är en terapeutisk olja som är perfekt för alla hårtyper och är speciellt fördelaktig vid torrt eller skadat hår. Healing Oil absorberas i håret nästan omedelbart och ger det näring utan att tynga håret. Återfukta ditt hår med Healing Oil och du får du ett ultramjukt, glansigt, trasselfritt och friskt resultat. Tack vare det naturliga UV-skyddet i produkten ökar den livslängden på färgbehandlingar.
 
5. Moisturizing Rinse är ett balsam för daglig användning som är utvecklat för att reda ut håret samt att ge det näring och gör det följsamt och redo att styla. Detta balsam passar alla hårtyper. Ett sulfat-, parabenfritt och färgsäkert balsam.
 
6. Medföljande kam.
 
Köp dina macadamia produkter här
Nu fraktfritt och varuprover med i varje order!
 
Följ mig så följer jag dig! Säg bara till och vilket nummer så ordnar jag det också!  
 
Follow on Bloglovin