ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Gårdagens mysmiddag.

 
Igår hade älsklingen stått vid spisen hela dagen  Jag blev bjuden på  mumsig oxfilé, hemmagjord rödvinssås, oxsvans, gulbetor, steka harry i kuvert (det heter ju nästan så, kan ändå aldrig stava till det, haha) med knaperstekt bacon och hemmagjorda kroketter fyllda med parmesan, mozarella och västerbottenost och krasse!
 
Jag tror jag dör vad gott det var, aaah! Tack älskling 
 
Sedan fick jag massage och så tittade vi på kvarteret skatan filmen, hahaha älskar! LA LA LA LA LAHOLM!

New nails.

 
Glittrigt lila, i love it! Höstigt och party på samma gång! Köpte det på gina tricot, i förrgår, kanske? Ni har ju sett det tidigare men nu är det målat och klart, tre lager behövs! Dock har jag dåliga erfarenheter av gina tricots lack, den är galet svårt att få bort med acceton! Ska se om detta är lika svårt! Annars är det billiga lack och bra kvalitet och hållbarhet!
 
Idag vaknade jag åtta som vanligt, älsklingen vägrade vakna! Bara 20 min.. Bara 20 min.. Haha! Sedan åt vi frukost och segade i soffan. Sedan åkte vi och fikade, inlägg om det senare!

Hello sexy.

 
Bild: weheartit.com
 
Goddag, lunchen är i micron, det blir pasta penne med paprika och skinka, nu kom lukten, korsdrag i huset, mums! Köp den från felix, asgod!
 
Har varit och storhandlat med mormor, morfar och älsklingen, han ska bjuda mig på mysmiddag idag, sedan sa han att jag skulle få massage och det har jag minsann inte glömt, mohaha! *hihi*
 
Imorgon är det nog utgång, och på lördag räkafton, haha, then I dont know!
 
har städat badrummet också, katterna drar in så jäkla mycket skit så ska nog damsuga sedan! Men först lunch och lite skilda världar!