Comments
Julia Hill

Comment posted

VIlken fin blogg du har! Intresserad av ett bloglovin-byte :)?

Suzette

Comment posted

Besök min hemsida med personliga tavlor & smycken!

www.suzetteform.se

johanna

Comment posted

Var gärna med i min fototävling, "bästa höst bilden" Gå in och läs mer/anmäl dig på denna länk: http://jaxel.blogg.se/2011/october/tavling-din-basta-hostbild.html#comment

ha det bra!

Mikkiz

Comment posted

Dom ser ut att ha det mysigt

SOFIA

Comment posted

Ledsen för sent svar men tusen tack fina du! Hoppas nu du får en härlig Tisdag! KRAM

Ida - Stockholms mest besökta skönhetsblogg!

Comment posted

Missa inte min nystartade tävling där du kan vinna presentkort och köpa ett par Jeffery Campbell skor! http://flavoured.se/2011/november/vinn-presentkort-och-kop-dina-jeffery-campbel.html

XTIO DIN UNDERHÅLLNINGS BLOGG.

Comment posted

Hejsan jag har en fråga som jag inte vill göra ett inlägg på så jag frågar så här istället och jag skulle var mycket tacksam för ett svar av dig, om du inte vill svara så är det helt upp till dig. Men det skulle stödja mig i att få veta vad du tycker! :)



Jag har lite planer på att gör en BLOGG TIDNING, typ som en "café" tidning fast den handlar om bloggar och annat roligt om min blogg. (min blogg är ju trotts allt en underhållnings blogg).



Det som kommer finnas med i min tidning är Månadens bloggare och bligg tips och intervjuer med andra bloggare som vinner sin intervju genom en tävling.



Alltså detta magasin kommer att kunna köpas på pressbyrån, ica och andra små kiosker. Är detta något som skulle intressera dig som bloggare att läsa? det kommer att vara massa annat i tidningen också. :)



Så just nu gör jag en liten förundersökning om det är något intressant för bloggare, ska även gå ut med en blanket på stan och kolla med folk. :)



Skulle vara mycket tacksam för svar. :)

Leave a reply