ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Godnatt.


Godnatt säger jag med denna bild som jag gjorde med någon app jag laddade ner, haha lilla My med rött hår, kavaj, och solglasögon, typ jag. Hahaha.

Hemma från mitt hjärta.Jag har varit hemma ett tag nu, vi spelade monopol tills jag "förlorade" och inte ville spela mer, han fick alla mina pengar och jag fick sälja alla mina hus och intäckna massa gator, haha, då var det inte roligt längre. Men jag tycker ändå om monopol.

Nu ska jag tagit en varm dusch, frös ihjäl när jag cyklade hem från älsklignen, åkte säkert i 40 i nedförsbacke hela vägen, haha. Så jävla skönt att bara rulla från hans lägenhet till mina garage, haha. Det är grejer det, man är hemma på typ 30 sekunder, haha okej en minut då. Jag hade bara linne och en kofta på mig! Sjukt skönt väder idag, jag körde bikini hemma och jeansshorts ibland, haha. Sedan klänning när vi åkte iväg, Nenne däremot hade, svarta jeans, stickad tröja, skinnjacka och typ vinterskor med värsta rågummisulan, hahaha.

Imorgon ska jag till maxi, två gånger tror jag, systemet och maxi igen, haha. Först med pappa, sen Nenne och älsklingen tror jag. Vi ska handla till grillningen på söndag. Sedan ska vi hem och laga mysmiddag jag och älsklingen, jag längtar!

Just det! Jag ska ju plantera mina smultronplantor jag köpte idag i min fina vita kruka! Och måla naglarna gröna för den som vill veta.

Nu ska jag hoppa i myskläderna och titta på glamourama!