ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Duktig tjej.Källa:

http://www.stockholm.se/Web/Core/Pages/Special/StreamServiceGuideImage.aspx?path=/Web/Core/Pages/Special/ServiceGuideFile.aspx?fileid%3De9edb1b83d234a2c873e532b581dd8d3

Ibland blir jag bara så jävla irriterad på sl, eller ibland och ibland jag tror att dom flesta som har sl i sin närhet är smått irriterad dagligen. Imorse var bussen sen, väl famme vid fridhemsplan var alla jävla tunnelbanor inställda. Inga jävla ersättningsbussar, fick ta buss ut på stora Essingen och sedan tvärbana till Alvik och sedan tunnelbana till jobbet, började halv 9 var framme 20 i 10. Gah.

Efter jobbet åkte jag i alla fall och tränade, heja mig. Har precis ätit middag och imorgon är det fredag! Ska ut och äta middag med älsklingen sen kanske gå på bio (hoppas). Sedan i helgen blir det lungt. Ska träna, städa och bara ta det lungt.

Nu blir det dusch!

Puss!

Inte svära i kyrkan.

Haha, idag var det nära ögat att jag inte kommer till himlen när jag dör. Jobbar som sagt på en högskola med musik och bibel någonting, haha är inte så insatt, jag gör mitt liksom. Hur som så förstår jag att det inte passar sig att skrika satans jävla fitta när man skär sig i fingret under fikat. Jag lyckades hålla mig och log till och med och gav snubben brödet när det var färdigskuret och så även mitt finger. Men fan, vad ont det gjorde.

Haha.Bildkälla: http://innepersonen.blogg.se/images/2009/kyrkan_34890719.jpg