ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Grattis.Bild: Okänd.Nu ska jag ner och göra en trevlig jordgubbstårta med choklad till mamma och pappa. Det är deras 10 åriga bröllopsdag idag så grattis till er!

Bilden är inte min men bild på min tårta kommer senare!

Puss!

Äntligen.Idag kommer världens finaste pojkvän hem! Åh, jag har saknar dig älskling! Hoppas att han orkar träffa mig, i alla fall en snabbis <3

Puss!

Trött på människor i min omgivning.

Nu måste jag avreagera mig lite.

Jag är så himla trött på folk i min omgivning som bara beter sig som smuts och vill ha allt på sitt sätt. Blir det inte som man vill ja, då passer det inte alls. Jag är trött på rätta mig och anpassa mig efter alla andra behov hela tiden. Folk som snackar skit i smyg bakom ryggen. Eller dom tror att det är i smyg men så fan heller. Jag både ser och hör hur ni beter er. Eller ljuger en rätt upp i ansiktet. Vad ni inte tänker på är att era lögner lyser rakt igenom och att jag kan se igenom er. Ert beteende är äckligt och smutsigt och jag är trött på att vara er till lags hela tiden.

Jag har gjort mitt och nu är det upp till er men jag vet inte ens om jag vill det. Det kommer inte att bli någon hämd för ni kommer aldrig att förstå att jag menar er, om ni inte läser, det tror jag inte är så stor chans att ni gör men jag kommer i alla fall vara likandan mot er som ni är mot mig.

Hejdå.