ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

20 års party.Nu har jag börjat göra i ordning mig, kör på svarta strumpisar, långt svart linne (fodral) och massa smycken!

Puss!

Nyklippt och kissnödig.

Vaknade runt tio imorse och flög upp ur sängen, ja, nästan i alal fall. Jag som skulle vara där när dom öppnade. Men men, var inne runt 12 och jag har nog aldrig fått tid så fort och vad duktig hon var! Det var första gången jag klippte mig där och hon klippte håret utan att spraya det blött. Det tog en kvar! Istället för 30-40 minuter! Hon klippte bort kanske mycket, var så slitet. Så längden är lite kortare sen blev det lita uppklippt och snelugg. Sedan blev det yoghurtglass i gallerian! Mums! Och nu är jag jättekissnödig, haha!

Nu sitter jag här och har varit på coop precis, köpte den där nya färdiga tårtan, med marabou mjölkchoklad. Vad heter märket? Åh, hjärnsläpp.

Och jag har inget att ha på mig ikväll! B. fyler 20 så det blir party! Och jag har inget att ha på mig! Hittade inget i stan heller! Känns som att inget passar när man har kort hår heller, det går en bit nedanför axlarna.

Jag kör på svart!

Och imorgon kommer min älskling hem, äntligen! <3

Vad ska ni göra ikväll?

Puss!

Från hjärtat.

Jag saknar dig älskling. Kom hem nu. Snälla, du kan väl komma hem? Komma hem till mig? Jag vill krama dig. Hårt. Pussa dig. Mjukt. Jag saknar dig. Kom hem nu. Inte på lördag. Nu. Kom hem nu. Till mig. Kom älskling.