ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Myskväll.

Nu kommer min älskling när som helst, hihi <3

Var på Coop och ICA Maxi med mamma, hon var snäll och köpte en sjukt bra fototidning till mig. Den var full med massor med bra tips, både för fotografering och efterbehandling i photoshop. Synd bara att något jävel hade snott cd skivan som skulle ha följt med!

Nu ska jag ner och forsätta läsa tidningen och vänta på världens bästa pojkvän <3

Puss!

Hemma.

Gick riktigt bra att köra idag också. Dock ett par motorstopp men det är såndant som man får ta i början när man är nybörjare men jag lär mig mer och mer för varje gång jag kör.

Ikväll är det mys med älsklingen, vi ska mysa och titta på poltergeist och alla helgons blodiga natt. Jag kommer blunda hela tiden eller skrika men äsch. Till middag blir det potatisgratäng med kött, mums! Lite bearnaisesås på det också, mums!

Puss!

Dunder schampoo och balsam.

Mina toppar var rätt slitna och håret var torrt. Men sim slabim så använde jag ett nytt dunder schampoo och balsam. Se så lent och finthåret blev och dom slitna topparna försvann! Schampoot och balsamet verkligen reparerat håret på riktigt.Här har ni dunder schampoot och balsamet. Jag köpte det för några veckor sedan och har använt det två gånger (har dock tvättat håret fler gånger, oroa er inte, haha). Men jag gav 19,50 för varje flaska på h&m.Bilderna är mina och får lånas om ni länkar tillbaka hit och det är ingen reklam för något företag jag tänkte bara vara lite snäll!

Puss!