ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Goddag.

Det var länge sedan jag skrev här. Har haft en datorpaus och ska ha det tills jag kommer hem. Men nu satte jag mig här bara för att fixa mp3 och tömma kameran och sådär. Imorgon drar jag och det ska bli så skönt!

Jag kommer sakna dig jättemycket älskling, jag älskar dig så himlans mycket <3

Godmorgon!

Somnade rätt tidigt igår låg och tittade på My name is Earl, har aldrig sett det förut. Det var väl inte sådär jättekul men är det söndag så blir det inget SATC, haha. Vaknade i alla vid 10 så jag gav upp alla försök till att somna om och gick ner och åt frukost och tittade på våra bästa år. Till min stora förvåning står Disney Channel på med Hannah Montana på, hahaha. Och pappa går ut i köket. Busted or what? Hahaha.

Det känns som att det är tusen saker som jag måste göra den här veckan. Eller rättare sagt tusen saker som måste handlas inför resan. Men jag vet inte vad. Jag har ju alltid åkt med mamma och pappa och dom har hållit koll på allt. Men nu när det bara är jag och mostern känns det som att jag inte kommer ta med mig något rätt. Äsch, det kommer gå bra. Ska sätta mig och skriva ihop (eller i alla fall en början till en) packlista nu hade jag tänkt!

Ikväll är det mys! Perfekt mysväder är det också, ska få en överaskningsmiddag hos älsklingen och sedan ska vi mysa och sova, hihi <3

Puss!

Åh, livet är underbart!

Älsklingen ringde och frågade om jag ville åka på kryssning med honom och självklart ville jag det! Det blir två nätter och en dag i Helsingfors. Så jävla underbart <3